Onze Partners

Hier vindt je alle informatie over onze partners.

 

Dans Hotspot Van Kooten biedt trots onderdak aan:

 

Logo Lekker Stijldansen

Dansschool Lekker Stijldansen voorziet het grootste deel van het lesprogramma van Dans Hotspot Van Kooten en is onze grootste huurder. Bij Dansschool Lekker Stijldansen is het mogelijk je het hele jaar in te schrijven en vanaf 10 jaar ben je al welkom om lessen te volgen! Door middel van unieke concepten voor jonge ouders, ouderen en rolstoeldansers biedt deze dansschool een veilige en gezellige plek aan iedereen, als je eenmaal aangestoken bent wil je niet meer stoppen met dansen!

Bezoek Dansschool Lekker Stijldansen op: www.lekkerstijldansen.nl

Dance Passion Zaandam is de Dans Sport Vereniging van Dansschool Lekker Stijldansen. Via deze vereniging worden de lessen rolstoeldansen verzorgt in Dans Hotspot Van Kooten.

Ook de Wedstrijdklas valt onder DSV Dance Passion Zaandam, waarin leerlingen van Dansschool Lekker Stijldansen extra les krijgen in danstechniek en presentatie en aan wedstrijden meedoen. DSV Dance Passion Zaandam heeft al meerdere prijzen gewonnen, die te bewonderen zijn in onze Hotspot.

Bezoek DSV Dance Passion Zaandam op facebook.com

Sinds 31 mei geeft Zumba-instructrice Claudia Vink haar Zumba lessen in onze Dans Hotspot. Het leuke aan haar lessen is dat je samen korting krijgt als je nog iemand meeneemt om te komen dansen!

Bezoek Claudia op claudiavink.zumba.com

Logo streetdance

Yvette Schenker, gespecialiseerd in streetdance, urbandance en danstheater, geeft in onze danszaal streetdance-lessen. Zij is een betrokken, betrouwbare, sociale, directe en doelgerichte docente. Na jarenlang zelf op het podium te hebben gestaan brengt ze met veel plezier haar ervaring over op kinderen. Zodra de muziek aangaat, is stilstaan niet meer mogelijk.

                                                                                                                                                               Bezoek Yvette op www.fluxus.nl

Onze partners

logo fluxus
Bij FluXus kan iedereen actief bezig zijn met muziek, beeldende kunst, dans, digitale media, theater en musical. De persoonlijke en creatieve ontwikkeling staat daarbij voorop. FluXus biedt hiervoor de geschikte voorzieningen, goede docenten en een zeer uitgebreid programma.

De samenwerking met Fluxus biedt ongekende mogelijkheden en grappige kruisverbanden. Onze dansschool voelt zich prima thuis in de goed geoutilleerde danszalen van de afdeling Podiumkunsten

Bezoek Fluxus op: www.fluxus.nl

 

ps   FB_20150601_12_44_16_Saved_Picture

Met Patrick Sabel, docent Jazz, moderne dans en nog veel meer, is in korte tijd een inspirerende samenwerking opgebouwd. Bruidsparen studeren met hem spectaculaire moves in voor hun openingsdans. Onze dansschool ontwikkelt samen met Patrick ballroom tapdansen, waarover na de zomer meer bekend zal worden. Voor een goede stijldanshouding is spierkracht en soepelheid nodig, volg eens eens een dansles bij Patrick, prima aanvulling!

Bezoek Patrick op www.fluxus.nl

 

 DSV Dance Impression
Deze danssportvereniging eindigen zowel met Latin- en Ballroom in de top 10 op het WK! Verder hebben zij het NK gewonnen met Latin- en Ballroom formatie! Wij zijn trots dat zij bij ons komen trainen!

Onze leveranciers
 

Brouwerij Hoop

Brouwerij HOOP is een ambachtelijke bierbrouwerij met proeflokaal, restaurant, delicatessenwinkel en een bar met maar liefst zestien bieren op tap. De brouwerij werd in mei 2016 geopend en staat naast de gerenoveerde Zaandijker kerk, langs een toeristische wandelroute in het pittoreske oud-Zaandijk. Alles gloednieuw, maar gebouwd in originele Zaanse bouw met een eigentijds karakter. Brouwerij HOOP is vanaf de opening een hotspot voor Zaankanters, toeristen en bierliefhebbers.

Van Brouwerij Hoop hebben we twee bieren op de tap staan, 1862 en speciaalbier Kaper.

Bezoek Brouwerij Hoop op: www.brouwerijhoop.nl

Natuurwinkel Zaandam

logo fi-verNatuurwinkel Zaandam heeft een uitgebreide groentenafdeling, ruim opgezette gangpaden en een verseiland met kaas, vlees en versgebakken brood en koek uit de grote steenoven. Je kunt kiezen uit talloze olijfoliën, koffie- en notensoorten. De uitgebreide wijnafdeling en de koffiecorner maken het winkelfeestje compleet.

De Natuurwinkel Zaandam is onze hofleverancier voor de lekkerste wijn en al die leuke biologische sapjes. De gevulde koeken al eens geproefd?

Bezoek de winkel op: Facebook


Slijterij Vonk

logo fi-verOnze betrouwbare barsupplier.
Het verhaal achter Slijterij Vonk: Slijterij Wijnhandel Vonk begon als Brandstoffen en Kolenhandel Simon Vonk in 1928 met zijn bedrijf samen met zijn vrouw Jansje de Boer. Na 40 jaar worden de bakens verzet, het aardgas doet zijn intrede en Hennie Vonk gaat een moderne Slijterij Wijnhandel beginnen samen met zijn vrouw Rie Vonk. Tegenwoordig wordt de zaak gerund door Simon Vonk en zijn zoon Roy Vonk. In 2012 is Slijterij Wijnhandel Vonk uitgeroepen tot een van de beste Slijterijen van Nederland!

Bezoek de winkel op: www.slijterijvonk.nl