Nu inschrijven!

Je kunt je voor al onze lessen het hele jaar door aanmelden! Schrijf je nu in voor...


Stijldansen

Dansschool Lekker Stijldansen geeft stijldanslessen, workshops en cursussen voor iedereen vanaf 10 jaar! Wil je een clubles volgen, meedoen aan een workshop danstechniek of een introductiecursus volgen? Neem een kijkje op de site en schrijf je in! Gebruik hiervoor de volgende links die je doorverwijzen naar de site van de Dansschool.

Nu inschrijven!          Naar rooster!


Wedstrijddansen

Wil jij graag meedoen aan wedstrijden? Schrijf je dan in voor de wedstrijdklas bij DSV Dance Passion Zaandam, de danssportvereniging die het mogelijk maakt voor leerlingen van Dansschool Lekker Stijldansen om wedstrijden te dansen! Wij raden aan om je als wedstrijddanser ook in te schrijven voor een clubles bij Dansschool Lekker Stijldansen. Alleen wedstrijddansen? Neem dan contact met ons op voor overleg!

De lessen zijn op donderdag van 19.00 – 20.00 uur. Verder kun je als wedstrijddanser van DSV Dance Passion Zaandam gratis deelnemen aan de vrije danstrainingen op maandagavond van 19.00 – 21.30 uur.

Nu inschrijven!          Meer informatie


Rolstoeldansen

DSV Dance Passion Zaandam brengt rolstoeldansen terug in de Zaanstreek! Zowel voor clublessen als wedstrijdlessen kun je je inschrijven als staande en rollende danser.

Nu inschrijven!

 

 


Streetdance

Heb je beweeglijke kinderen? Neefjes/nichtjes die niet stil kunnen zitten en graag bewegen op muziek? Een kleinzoon of kleindochter die graag de show steelt of een buurjongen/-meisje dat waarbij dansen makkelijker is dan lopen? Patrick Sabel geeft streetdance lessen speciaal voor de jeugd!

De lessen zijn op maandag van 16.30 – 17.30 uur.

Nu inschrijven!          Meer informatie