Maak kennis met Dans Hotspot Van Kooten – Wormerveer!

Maak kennis met Dans Hotspot Van Kooten – Wormerveer!

Op 4 september is Dans Hotspot Van Kooten – Wormerveer van start gegaan!

Schuin tegenover het Station NS Wormerveer en het tankstation vind je onze tweede Dans Hotspot op de Esdoornlaan 8, 1521 EA Wormerveer.

In dit oude postkantoor komt een dans- en partycentrum in Caribbische sfeer. De 5 zalen zullen mulitinzetbaar zijn, je bent welkom voor lessen in verschillende dansstijlen, (dans)feesten en partijen, bedrijfsuitjes, schoolfeesten, vergaderingen en heidagen. Hot & 

happening wordt de nieuwe VR escaperoom.

The Latin Salsa Club heeft haar intrek genomen in ons danscentrum en Dansschool Lekker Stijldansen ook. Naast Salsa en Stijldansen is er ruimte genoeg voor andere dansvormen zoals Lady Styling, Kizomba, Bachata, Argentijnse Tango, Swing, Blues, Lindy Hop, tapdansen, showdans en streatdance voor kinderen. Bruidsparen zijn ook in Wormerveer van harte welkom voor het instuderen van hun openingsdans.

The Latin Salsa Club, de goedlopende dansschool van Kenneth Riedewald die jullie misschien kennen vanuit Las Vegas in Zaandam, is vanaf september overgenomen door Karin van Kooten. Trots op deze kans heeft Karin een passende locatie gezocht en gevonden, gericht op plezier in dans, groei en bedrijfscontinuïteit. En natuurlijk blijft Kenneth in beeld,tijdens de feesten en misschien zelfs af en toe als gastdocent.

Elke tweede en vierde zaterdag van de maand kun je een Salsa feestavond bezoeken in Wormerveer! De stijldansfeesten in Zaandam gaan natuurlijk ook gewoon door, we hebben lekker veel feestjes nu 😉

Het eerstvolgende Salsafeest is op 12 januari 2019. Ook als je nog nooit salsa hebt gedanst maar super nieuwsgierig bent naar deze dansstijl en naar onze nieuwe locatie ben je van harte welkom!

Of nog leuker: maak kennis met deze dansvorm tijdens een introductieles op je eigen niveau, klik hier om je aan te melden. 

*salsalessen worden altijd in Dans Hotspot Van Kooten – Wormerveer gegeven*