Clublessen - Zilver

Hier vindt je alle informatie over ons dansprogramma 'Zilver'.

Danscursus Zilver

Deze Dans cursus is ons vervolg op de cursus Brons. Gedurende de cursus Brons heb je kennis gemaakt met de dansen: chacha, rumba quickstep, Tango, Jive en de Engelse Wals.

De danscursus Zilver gaat dieper op deze dansen in en tevens worden de dansen Slow foxtrot en Samba aan je kennis toegevoegd. Aan het einde van het dansseizoen leer je het prille begin van de Paso Doble en de Weense wals, om je voor te bereiden op de danscursus Goud.

Heb je de cursus Brons niet bij ons gevolgd, maar wel de dansen welke wij in dat pakket hebben onder de knie, kun je je ook bij ons inschrijven voor de cursus Zilver.

Aan het eind van de cursus kun je dan de volgende dansen uitvoeren:

ChaCha – Rumba – Tango – Jive – Engelse Wals – Slow Foxtrot – Paso Doble – Samba – Quickstep – Weense Wals

Wanneer je twijfelt of je het wel leuk zal vinden kom dan de eerste les meedoen en beslis daarna of je blijft.

Eisen op het gebied van kleding hebben we niet. Onze dansvloer is geschikt voor dansschoenen, balletschoenen of danssneakers. Je kunt evt. schoenen uit ons Schoenenfonds gebruiken, ze staan in allerlei maten voor je klaar.

De lessen starten vanaf 19 september. Elke cursus bestaat uit 30 lessen. Kosten voor het gehele seizoen € 270,– bij betaling aan het begin van de cursus. Pinautomaat aanwezig. Gespreide betaling mogelijk in 6 termijnen van € 50,00 via automatische incasso.

 

Lesrooster 2016/2017 Schrijf je in !