Clublessen - Goud

Hier vindt je alle informatie over ons dansprogramma 'Goud'

Dans Cursus Goud

Tijdens de cursus Goud worden de door jou geleerde dansen, uit het Brons en Zilver programma, met nieuwe variaties en stijlen verder uitgebreid.

Tevens leer je tijdens deze cursus de volgende twee internationale stijldansen: Weense Wals (Ballroom) & Paso Doble (Latin).

Deze dansen hebben een geheel eigen uitstraling. De Weense Wals is de oudste van de stijldansen die vooral in de Europese hoven de standaard was. Maar ook de Paso Doble, de Latijnse dans die ook wel : “de Stierenvechters-dans” genoemd wordt zal je tijdens deze cursus eigen worden.

Aan het eind van de cursus kun je dan de volgende dansen uitvoeren:

ChaCha – Rumba – Tango – Jive – Engelse Wals – Slow Foxtrot – Paso Doble – Samba – Quickstep – Weense Wals

Wanneer je twijfelt of je het wel leuk zal vinden kom dan de eerste les meedoen en beslis daarna of je blijft.

Eisen op het gebied van kleding hebben we niet. Onze dansvloer is geschikt voor dansschoenen, balletschoenen of danssneakers. Je kunt evt. schoenen uit ons Schoenenfonds gebruiken, ze staan in allerlei maten voor je klaar.

De lessen starten vanaf 19 september. Elke cursus bestaat uit 30 lessen. Kosten voor het gehele seizoen € 270,– bij betaling aan het begin van de cursus. Pinautomaat aanwezig. Gespreide betaling mogelijk in 6 termijnen van € 50,00 via automatische incasso.

 

Lesrooster 2016/2017 Schrijf je in !


Hieronder algemene informatie over de dansen uit deze cursus: