Clublessen - Brons

Hier vindt je alle informatie over ons danslesprogramma 'Brons'.

Danscursus Brons

Als je nog nooit aan stijldansen hebt gedaan of je wilt een opfris-sessie, omdat het wel erg lang geleden is dat je gedanst hebt, is het goed om hiermee te beginnen.

Deze cursus vormt de basis van het stijldansen en wordt op een vrolijke, enthousiaste en in een informele ontspannen manier aan je geleerd. Direct vanaf het eerste moment ben je zelf actief aan het dansen en worden tijdens de lessen de specifieke stapjes en houding van de verschillende dansen bijgebracht.

Tijdens het eerste jaar, in de clubles Brons, leer je de cha cha, rumba, jive, quickstep, tango en engelse wals. Vanaf de clubles Zilver t/m Goud ster komen de dansen paso doble, samba, slow foxtrot en weense wals erbij.

Wanneer je twijfelt of je het wel leuk zal vinden kom dan de eerste les meedoen en beslis daarna of je blijft.

Eisen op het gebied van kleding hebben we niet. Onze dansvloer is geschikt voor dansschoenen, balletschoenen of danssneakers. Je kunt evt. schoenen uit ons Schoenenfonds gebruiken, ze staan in allerlei maten voor je klaar.

De lessen starten vanaf 19 september. Elke cursus bestaat uit 30 lessen. Kosten voor het gehele seizoen € 270,– bij betaling aan het begin van de cursus. Pinautomaat aanwezig. Gespreide betaling mogelijk in 6 termijnen van € 50,00 via automatische incasso.