DSV Dance Passion Zaandam

Voor wedstrijden of rolstoeldansen

DPZ logo 5000x2400

Danssportvereniging Dance Passion Zaandam is opgericht om wedstrijddansen mogelijk te maken voor de leerlingen van Dansschool Lekker Stijldansen en om rolstoeldansen in de Zaanstreek een plek te kunnen geven.


Wedstrijddansen

Speciaal voor de wedstrijddansers van Dansschool Lekker Stijldansen is DSV Dance Passion Zaandam opgericht. Wanneer je lid bent van deze danssportvereniging kun je deelnemen aan de lessen in de Wedstrijdklas. Je wordt voorbereid op wedstrijden in de Debutantenklasse van de NADB. Ben je gemotiveerd, bereid om lekker veel te dansen en wil je winnen, dan ben jij wellicht een aanwinst voor ons wedstrijdteam. Meedoen in de wedstrijdklas ?

 

Lestijd: donderdag 20.00 – 21.30 uur

Nu inschrijven!


Vrije training voor wedstrijddansers

Speciaal voor wedstrijddansers organiseert DSV Dance Passion Zaandam op maandagavond vrije danstrainingen. Elke dans wordt 5x gedraaid, dus 5 nummers Engelse wals, dan 5 nummers tango, etc.

De zaal gaat open om 18.45 uur en om 19.00 uur begint de muziek. Het is geen les, maar een vrije training, er wordt muziek gedraaid en je bent zelf vrij om te oefenen.

Voor dansers van DSV Dance Passion Zaandam is de training gratis. Ben je wedstrijddanser bij een andere vereniging, dan ben je van harte welkom op onze vrije training, een kaartje is € 5,- p.p. per avond. Het is ook mogelijk om een strippenkaart te kopen.

Inschrijven is niet nodig, betalen kan aan de deur.

 


Showteam

Nieuw dit seizoen is ons Showteam! Vind jij het leuk om op te treden, jouw dansvaardigheid te laten zien en mensen enthousiast te maken voor stijldansen? Leer een spetterende choreografie samen met andere paren en geef een show weg op ons Kerstbal!

De lessen voor het Showteam gaan per pakket van 10 lessen. Na deze lessen kun je samen met het team een hele choreografie opvoeren en optreden. Het is belangrijk dat je bij alle lessen en het Kerstbal aanwezig kunt zijn, we werken immers aan een show en vragen van iedereen volle inzet!

De lessen voor het Showteam starten op 29 september.
Lestijd: 20.00 – 21.00 uur op dagen waarop er vrijdansen is,
20.00 – 21.30 uur op dagen waarop er géén vrijdansen is

Wil je kijken of het Showteam iets voor jou is?
Op 1 september is er een proefles van 19.00 – 20.00 uur!

Let op: om deel te kunnen nemen aan het Showteam is minimaal 1 jaar danservaring nodig

Nu inschrijven!


Rolstoeldansen

DSV Dance Passion Zaandam geeft Rolstoeldansen in de Zaanstreek een plek!
Lestijd in overleg. Deze les gaat alleen door bij voldoende deelname. Neem contact met ons op voor meer informatie.