DSV Dance Passion Zaandam

Voor wedstrijden of rolstoeldansen

DPZ logo 5000x2400

Danssportvereniging Dance Passion Zaandam is opgericht om wedstrijddansen mogelijk te maken voor de leerlingen van Dansschool Lekker Stijldansen en om rolstoeldansen in de Zaanstreek een plek te kunnen geven.

Wedstrijddansen

Speciaal voor de wedstrijddansers van Dansschool Lekker Stijldansen is DSV Dance Passion Zaandam opgericht.
Wanneer je lid bent van deze danssportvereniging kun je deelnemen aan de lessen in de Wedstrijdklas. Je wordt voorbereid op wedstrijden in de Debutantenklasse van de NADB. Ben je gemotiveerd, bereid om lekker veel te dansen en wil je winnen, dan ben jij wellicht een aanwinst voor ons wedstrijdteam. Meedoen in de wedstrijdklas ?

Lestijd: donderdag 20.00 – 21.30 uur

Nu inschrijven!

Vrije training voor wedstrijddansers

Speciaal voor wedstrijddansers organiseert DSV Dance Passion Zaandam op maandagavond vrije danstrainingen. Elke dans wordt 5x gedraaid, dus 5 nummers Engelse wals, dan 5 nummers tango, etc.

De zaal gaat open om 18.45 uur en om 19.00 uur begint de muziek. Het is geen les, maar een vrije training, er wordt muziek gedraaid en je bent zelf vrij om te oefenen.

Voor dansers van DSV Dance Passion Zaandam is de training gratis. Ben je wedstrijddanser bij een andere vereniging, dan ben je van harte welkom op onze vrije training, een kaartje is € 5,- p.p. per avond. Het is ook mogelijk om een strippenkaart te kopen.

Inschrijven is niet nodig, betalen kan aan de deur.