Doe je mee?

Dansschool Lekker Stijldansen maakt een schaalsprong! De school  is in de kerstvakantie verhuisd naar de nieuwe locatie op de Westzijde 71, Dans Hotspot Van Kooten. Je bent binnenkort welkom op onze houten dansvloer van maar liefst 18 x 20 meter! Op dit moment wordt op een tijdelijke vloer gedanst.

Er is nog veel te doen en jij kunt meehelpen! helpende-handen

Karin van Kooten is de dansschool 4 jaar geleden begonnen met 16 leerlingen en zonder geld. Daardoor weet ze als geen ander dat het prettig en duurzaam is om spullen te hergebruiken en dat er veel mogelijk is zonder hoge investeringen te doen. Zoals bijna iedereen weet bestaat onze dansschool door de kracht van een enthousiast vrijwilligersteam. Dit alles maakt dat de dansschool de benodigde gelden of spullen voor de verhuizing het liefste krijgt.

Vind je het fijn om mee te bouwen aan de groei van deze nieuwe Dans Hotspot van Kooten en aan de groei van Dansschool Lekker Stijldansen, dan is er allerlei leuks te kiezen: Inrichtingszaken van onze verlanglijst zoeken via internet of andere kanalen– we hebben vrij helder voor ogen hoe we het gezellig willen maken, bekijk ons LIJSTJE en kies wat jij leuk vindt om te geven of te regelen.

  • Donatie doen of donatie van anderen regelen – voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Dans Hotspot Van Kooten mag maximaal € 2.000,- per persoon per jaar belastingvrij ontvangen! Meer informatie? karin@danshotspot.com of 06 55 79 13 05.
  • Meedoen in het schoonmaakteam of in het sfeerteam. Je maakt dan onderdeel uit van onze vrijwilligersorganisatie, de vergoeding bestaat telkens uit een bon voor een halve dansles of twee consumpties. Geef je op bij Desteny Wijngaarden. Mail naar desteny@danshotspot.com
  • Meedoen in het barteam. De hoeveelheid lessen en evenementen groeit, de Dans Hotspot is 7 dagen per week geopend. Je maakt onderdeel uit van onze vrijwilligersorganisatie en wordt ingepland op de momenten dat het jou uitkomt. Je wordt in alle aspecten van het werk opgeleid, horeca ervaring is niet nodig, maar heeft wel de voorkeur. De vergoeding bestaat telkens uit een bon voor een halve dansles of twee consumpties. Heb je interesse? Meld je aan bij Saskia Stoffers, saskia@danshotspot.com.
  • Gezellige mensen als nieuwe leerlingen meenemen, wij willen graag groeien! Of kom zelf weer een aantal weken opfrissen, ook leuk! Bekijk het royale ROOSTER.
  • Enthousiast rondvertellen hoe fantastisch het al geworden is. Zo’n energie-boost werkt magisch!