Dans samen
Dans bij Dans Hotspot

Boek je les

Check onze online live lessen

Corona maatregelen

Op 12 maart heeft de regering nieuwe maatregelen afgekondigd voor het gehele land om de verspreiding van Corona in te dammen. In de erop volgende dagen gaan steeds meer geluiden op om in het gehele land alle sociale contacten te minimaliseren, dan wel te vermijden. Vooruitlopend op bericht van de regering nemen wij als Dans Hotspot onze verantwoordelijkheid voor het welzijn van onze leerlingen, bezoekers en ons eigen team. Wij annuleren daarom behalve alle evenementen nu ook alle groepslessen die tot/met 31 maart plaats zouden vinden. Deze maatregel gaat per direct in.
Privelessen en choreolessen voor bruidsparen vinden vooralsnog gewoon doorgang. Ons Corona protocol blijft daarbij onverminderd van kracht.
Vandaag 15 maart, is het nog onduidelijk of de periode tot/met 31 maart voldoende lang is. Wanneer de regering besluit deze periode te verlengen, dan volgt de Dans Hotspot daarin.
Over opschorten van de abonnementen en verlengen van de geldigheidsduur van de danskaarten volgt nader bericht op deze website, zodra helder is wanneer we onze lessen en dansevenementen kunnen continueren. Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt, bel ons gerust of mail ons op info@danshotspot.com. Meer informatie over het Coronavirus vind je op de site van het RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

Corona protocol in de Dans Hotspot:

  • Maak je handen bij binnenkomst schoon met een desinfecterend doekje
  • Hoest in je elleboog
  • Was je handen na toiletbezoek gedurende 1 min met zeep
  • Meld het ons als je in contact bent geweest met een mogelijke coronapatient
  • Betaal in deze periode bij voorkeur met pin
  • Wij zijn een danssportcentrum voor partnerdans, waarbij je elkaar aanraakt. Beperk aanraking en handcontact met anderen buiten je danspartner zoveel mogelijk.

Voel je je een beetje ziekjes? Ben je een beetje verkouden? Hoest je? Nies je? Blijf dan lekker thuis tot je je weer fit voelt.