Onze Clublessen

Algemene informatie over onze clublessen.

Onze Clublessen

Lesrooster 2016/2017 Schrijf je in !

Je danst in een groep die het beste bij je niveau past. Je krijgt klassikaal les, daarnaast besteden de docenten aandacht aan de individuele dansvorderingen.vincent-danst

Heb je niet zo’n zin om fanatiek te sporten, wil je wel gezond bewegen, maar ook gezellig praten, dan is stijldansen in de clubles een goed idee. Daar doe je het allemaal, en na een paar lessen zelfs tegelijkertijd!

De clublessen zijn er voor elke leeftijd vanaf 10 jaar. Je hoeft geen partner te hebben om in te schrijven voor de clublessen, ze zijn voor paren en singles.

Heb je wel een relatie, maar wil je toch alleen komen dansen, dan ben je van harte welkom en zeker niet de enige. Stijldansen is een sport, net als tennis en voetbal, je hoeft dat niet samen te doen.

Ben je 10 jaar of ouder en nieuwsgierig wat je ouders of opa en oma nu eigenlijk bedoelen met hun enthousiaste verhalen over dansles? Stijldansen was vroeger wat nu Facebook of what’s app is. Gewoon een plek om elkaar leuk te ontmoeten. Vindt je moeder het een goed idee dat je gaat stijldansen..?

Kom gewoon eens kijken, stijldansen is leuker dan je nu denkt !

Lees hier verder over de lessen:

Lesprogramma Brons → – Lesprogramma Zilver → – Lesprogramma Goud → – Lesprogramma Goud Ster →