Dans samen
Dans bij Dans Hotspot

Boek je les

Ontdek Social Disdancing!

Dans Hotspot Bibliotheek

Thuis oefenen en de stappen vergeten? Dat hoeft niet meer. Na je les vind je in het lesrooster een dansfiguur dat je geleerd hebt terug als Dans Hotspot Bibliotheek tutorial. In zo'n film laten we het figuur langzaam zien en daarna op muziek of zonder muziek samen in danshouding, afhankelijk van je dansstijl.

Kijk bij je les in de week erna. We hebben de Dans Hotspot Bibliotheekfilms via onze boekingspartner Eversports (verborgen) voor je klaargezet op YouTube.

Je hebt een week de tijd om zo'n filmpje te kopen (€ 1,-). Elke week zetten we nieuwe klaar. Voor het gemak is er ook een Dans Hotspot Bibliotheek kaart voor 5 of 10 tutorials.

De filmpjes zijn uitsluitend verkrijgbaar voor de leerlingen die onze online live lessen volgen. Je kunt tutorials kopen van je eigen dansstijl en je eigen dansniveau, of van niveau's lager.

Hierdoor zie je bij het boeken van de Dans Hotspot Bibliotheek film BOEK NU staan of ONLINE AANMELDEN NIET MOGELIJK, afhankelijk van jouw dansstijl en niveau.

Zie je tussen de films niet wat je zoekt, overleg dan met je docent. Wij kunnen de film eventueel een week later voor je klaar zetten.